Een instax sticker bestel je bij Photoflyer

Je kent ze waarschijnlijk nog van vroeger, de Polaroid-camera's. De camera waar direct een foto uitgerold komt. Een foto die je aan de lucht kunt laten drogen en die zo direct zichtbaar wordt op een klein stukje fotopapier. Maar wist je dat deze instax-camera's weer helemaal hip zijn? Je kunt met deze instax-camera's veel meer dan vroeger. Zo kun je er bijvoorbeeld een instax sticker bij bestellen. Een kaartje waar je jouw foto's op kunt plaatsen. Dit kaartje kan dan voorzien worden van jouw bedrijfsnaam of je logo. Of natuurlijk de datum van het trouwen. Je bestelt deze instax sticker gewoon bij Photoflyer. Wel zo gemakkelijk en online zó geregeld.

Gebruik de instax van Photoflyer voor promotie

Je kunt zelfs de camera zelf laten bedrukken met je logo. Hoe cool is dat? Lever er een pakketje instax stickers bij en je weet zeker dat je naamsbekendheid een hoge vlucht zal nemen. Door Photoflyer in te schakelen zul je ontdekken dat er nog veel meer mogelijk is. Alles om jouw bedrijf meer in de spotlight te zetten. Je bestelt alle spullen en de bedrukking gewoon online bij Photoflyer. Ook heel grote merken hebben Photoflyer for Instax ontdekt en zij maken naar grote tevredenheid gebruik van de verschillende mogelijkheden.

Maak er een winactie van!

Dé manier om aan nieuwe volgers op social media te komen is het instellen van een winactie. Vaak zijn die winacties nogal onzinnig. Je kunt dan iets winnen waar je nooit iets mee gaat doen. Maar dat is met de instax van Photoflyer wel anders. Je zult zien dat mensen zich graag zullen aanmelden voor jouw socials of je nieuwsbrief. Zorg dat je met winacties wel altijd heel transparant bent. Zorg ervoor dat je op alle manieren communiceert wie de instax van Photoflyer heeft gewonnen. Zo voorkom je rare reviews op je eigen website of op de socials.

Kies voor een ander model foto

We kennen, ook weer van vroeger, vooral de mini-variant van de instax foto. Maar wist je dat je tegenwoordig ook een dubbelbrede variant hebt? Het is wel zo handig als je hier ook een mooi kader om kunt maken. Bestel dus instax stickers in de juiste maat. Weet je niet zeker of de maat goed is? Neem dan vooral contact op met de online klantenservice. Zij staan je graag te woord. Bel je liever? Ook dat behoort, natuurlijk, tot de mogelijkheden. Je kunt dan al je vragen stellen en antwoorden krijgen waar je iets mee kunt.