Jouw garderobe aanpassen aan de lente

De lente is al even aanwezig en dat merken we vooral in de temperaturen waar we elke dag mee te maken hebben. De temperaturen stijgen en het zonnetje schijnt lekker fel. Maar dan is het natuurlijk wel nodig om daar jouw garderobe op aan te sluiten. Want je gaat natuurlijk nu ook niet met dikke truien rond lopen en echte winter kleding? Nee je wilt wel zo gekleed gaan zoals het in de lente bedoeld is.

 

Korte mouwen, kom maar door!

Wat nu natuurlijk vooral ideaal zou zijn, is een Tshirtdeal. Want op dagen als deze, met een heerlijk zonnetje en goede temperaturen, loop je natuurlijk het liefst rond in een shirt zonder mouwen of juist korte mouwen. Want voor lange mouwen is het al te warm en je wilt toch je huid alvast laten wennen aan dat heerlijke zonnetje. Dus voor zowel de mannen als de vrouwen is het slim om alvast een paar shirts binnen te halen die jij aan kan trekken op een leuke broek, maar voor de dames bijvoorbeeld ook op een leuke rok. 

 

Denk ook alvast aan de zomer

Ja, dit mogen we natuurlijk niet vergeten. De zomer komt er natuurlijk ook aan. En al zal die er anders uit gaan zien dan we gewend zijn, ook in Nederland kunnen we prima vertoeven. Dus daar moet je jouw garderobe ook op aanpassen. Denk aan die leuke zomerse kleren en dan ook nog schoenen waar in jij kan flaneren zover het kan uiteraard. Al hopen we natuurlijk dat we in de zomer lekker een terrasje kunnen pakken en kunnen genieten van de zon met een lekkere alcoholische versnapering. Al is het thuis op de bank, dan is dat ook helemaal prima te doen natuurlijk.

 

Smeer je goed in

Buiten dat jouw garderobe gereed moet zijn voor het zonnetje. Moet jouw huidverzorging dat ook zijn natuurlijk. Want ondanks dat het lente zonnetje, en straks de zomer zon, heerlijk zijn om in te zitten, liggen, bakken of braden. Is het natuurlijk niet helemaal gezond en dat weten we allemaal. Wil je dit toch doen. Smeer je dan goed in, het liefst altijd gewoon met factor 50 want ook dan word je gewoon bruin. En dan wel rekening houden met eigenlijk elk uur smeren. Je wilt natuurlijk jouw huid beschermen tegen ziektes maar ook tegen verbranden, want we weten allemaal dat dat geen lekker gevoel is om te ervaren. En je wordt gewoon mooier bruin als je jouw huid goed beschermd en verzorgd.