Bij Iede Hoorn Uitvaartzorg de uitvaart die bij je past

Wanneer je een uitvaart moet regelen voor een naaste, dan valt dat nog lang niet mee. Je kunt dan wel wat hulp gebruiken. Hiervoor kun je prima terecht bij Iede Hoorn Uitvaartzorg. Zij hebben al jaren de kennis en de expertise in huis om iedere uitvaart net die sfeer mee te geven die gewenst is. Want zoveel mensen zoveel wensen, een uitvaart regelen is iedere keer weer net even anders. Qua invulling, maar ook met betrekking tot de nabestaanden en natuurlijk de wensen van de overledene. Hoe zij de uitvaart willen is natuurlijk van groot belang. Toch moet er ook altijd rekening worden gehouden met de wensen van de overledene. Door Iede Hoorn Uitvaartzorg in te schakelen, weet je zeker dat de uitvaart naar ieders wens zal verlopen.

Iede Hoorn Uitvaartzorg helpt, ook in tijden van corona

Momenteel is natuurlijk alles anders dan anders. We mogen niet massaal afscheid komen nemen van een overledene, mogen de nabestaande geen knuffel geven en zullen de uitvaart via een live-verbinding moeten volgen. Maar dat wil niet zeggen dat de uitvaart dan koud en kil zal zijn. Iede Hoorn Uitvaartzorg zal er, ook nu, voor zorgen dat de overledene met alle égards begraven of gecremeerd zal worden. Door een aparte invulling te geven aan de uitvaart, bijvoorbeeld door een erehaag op te stellen (die voldoet aan de eisen van het RIVM) kan de uitvaart dan toch als een omhelzing beschouwd worden. Dat doet de nabestaanden goed.

Een uitvaart regelen gaat je niet in de koude kleren zitten

Want ga er maar aan staan, er moet zoveel geregeld worden! Van kaarten tot bloemen, van de kist tot de locatie, van de begrafenis of de crematie zelf tot het schrijven van een woordje. Dat kun je niet alleen, zeker niet als je zo'n kwetsbare periode doormaakt. Het is daarom fantastisch dat Iede Uitvaartzorg Hoorn voor je klaar staat met raad en daad. Zij helpen je waar nodig en geven advies. Je staat er niet alleen voor.

Met een fijn gevoel terugkijken op een uitvaart

Dat lijkt een beetje vreemd. Toch kan een goed verlopen uitvaart echt bijdragen aan het rouwproces. Je weet dan dat je de overledene de uitvaart hebt gegeven die hij of zij verdiende, ook al was jij er nog niet aan toe om afscheid te nemen. Je kunt de uitvaart ook laten opnemen op film of alleen het geluid. Zo kun je later nog troost hebben aan de woorden die werden gesproken.