Van plan om wijn cadeau te doen? Gebruik een mooie wijndoos

Op het moment dat je besluit om als geschenk wijn cadeau te doen dan kun je voor een mooie wijndoos kiezen. Er zijn verschillende dozen voor wijn verkrijgbaar als geschenkverpakking, besluit je om een fles wijn cadeau te doen of meerdere? Wil je bijvoorbeeld een logo op je verpakking van je bedrijf of een leuke marketing boodschap? Of ben je meer opzoek naar een simpele stijlvolle zwarte verpakking? Of besluit je om een complete geschenkdoos te maken waar je de fles wijn combineert met bijvoorbeeld heerlijke landelijke producten of hapjes voor bij de borrel? In combinatie met het juiste opvulmateriaal en de stijl die je kiest, kun je er zeker van zijn dat de wijn veilig op zijn bestemming aankomt en degene waarvoor het bedoeld is heerlijk verrast wordt!

Wat voor geschenkdozen kun je maken met wijn

Als je besluit om meer behalve wijn in de doos te doen dan heb je geen wijndoos nodig, maar een mooie geschenkdoos. Er zijn leuke manieren om deze doos met geschenken te vullen. Wat denk je bijvoorbeeld van heerlijke producten voor een borrelplank? Heerlijke (lokale) kaasjes, gedroogde salami of ham, nootjes in allerlei soorten en maten, olijven, gedroogd brood of toastjes en nog veel meer. Je kunt ervoor kiezen om een pakket samen te stellen die gebaseerd is op een bepaalde regio of gewoon een algemeen lokaal pakket. In plaats van hapjes voor de borrel kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld gewoon een leuk geschenkpakket met lokale producten zoals kaas, honing, zelfs lokale wijn, brood, koekjes, jam, tapenades en nog veel meer. Dit zijn van die geschenkdozen met eten en drinken die iedereen graag wilt ontvangen.

Wat voor andere opties heb je voor een wijndoos

Als je puur alleen besluit om wijn in een doos te pakken dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bepaalde wijnregio met verschillende wijnen als een proefpakket. Wat denk je van wijnen uit de Nieuwe wereld zoals Nieuw Zeeland, Argentinië, Chili, Australië of misschien kies je voor iets gewaagder en ga je voor een land zoals Polen, Slovenië of Noord Macedonië. Als je liever voor wijnen van bekende regio’s gaat uit de Oude wereld dan kun je overwegen om te kiezen voor Duitse wijnen, bijvoorbeeld witte wijnen de Moezel regio. Of uiteraard wijnen uit Frankrijk. Wie kent er niet de bekende Chardonnay, Chablis, Sauvignon of Bordeaux. Of misschien kies je voor de regio Italië, meer dan genoeg keuze is daar ook te vinden.