Sportschool Alphen aan den Rijn in strijd tegen de laatste kilootjes

sportschool alphen aan den rijn

Sportschool Alphen aan den Rijn, wat kun je ermee? Je bent in januari al begonnen met afvallen. Niet alleen december, maar ook de maanden ervoor had je je niet erg aan je dieet gehouden. Dat samen met wat stressvolle gebeurtenissen hebben ertoe geleid dat je behoorlijk was aangekomen. Sportschool Alphen aan den Rijn heeft je tot nu toe al geholpen met de overtollige kilootjes, maar wat kan je nog meer doen om tot je doelgewicht te komen?

Sportschool Alphen aan de Rijn helpt je naar je doelgewicht

Natuurlijk is sportschool Alphen aan den Rijn een goede manier om te beginnen met je afvalplannen. De combinatie van genoeg lichaamsbeweging en gezonde voeding zijn cruciaal voor het laten slagen van je afvalpoging. Door oefeningen te doen bij sportschool Alphen aan den Rijn, wat minder Twixen te eten en iets meer appels, kom je al een heel eind!

Nog een hele belangrijke factor

Naast goed eten en veel bewegen is er nog een hele belangrijke factor die het succes van afvallen bepaalt. Het is eigenlijk misschien wel de meest belangrijke. Motivatie. Als je niet gemotiveerd bent om naar sportschool Alphen aan den Rijn te gaan, of om die appel te eten en de chocola te laten staan, ben je nergens. Maar hoe kom je aan die motivatie? En vooral: hoe houd je het zo lang mogelijk vast?

Motivatie hebben en houden voor sportschool Alphen aan den Rijn

De belangrijkste factor is dus motivatie om naar sportschool Alphen aan den Rijn te gaan. Je zal wel herkennen: op het begin heb je héél veel motivatie. Als je naakt voor de spiegel staat en de ene op de andere vetrol ziet vallen, wil je niets anders dan de loopband op de hoogste versnelling zetten. Later zakt die motivatie in. Je eet één chipje – want dat kan toch geen kwaad? Als de hele chipszak leeg is komt er weer een vlaag van motivatie. Wat ben jij een zwakkeling! Als straf moet je naar sportschool Alphen aan den Rijn!

En dat is waar het mis gaat. Het wordt een straf. En uiteindelijk heb je het gevoel dat je een beloningssysteem voor jezelf moet bedenken. ‘Sport een uur en je krijgt één koekje’ of ‘sport een minuut en je krijg een zak chips’. De motivatie moet uit jezelf komen. Je moet er zin in hebben om naar sportschool Alphen aan den Rijn te gaan, en om een appel te eten. Uiteindelijk zit je gegarandeerd lekkerder in je vel! Ga ervoor, en sport de laatste kilootjes er óók af!