Guess tassen met herkenbaar design

Guess tassen

Sta je op het punt om een nieuwe tas te kopen? Bekijk dan het diverse aanbod Guess tassen eens! Een echte tas van Guess herken je al van veraf. Waarom? Omdat Guess tassen opvallen door hun herkenbare, trendy stijl en designs. Het merk staat immers internationaal bekend om de beeldige allure. Dus ben jij ook een fashion freek of wil je gewoon graag een degelijke tas? Overweeg dan een van de vele bijzondere Guess tassen!

Guess – Amerikaans met een Frans tintje

Guess tassen worden gemaakt door het merk Guess. Dit is een Amerikaans merk voor mode en lifestyle artikelen. Wist je trouwens dat Guess een Frans tintje heeft? In 1982 werd het merk opgericht door vier broers die vanuit Frankrijk vertrokken waren om hun geluk te testen in Amerika. Ze begonnen eerst met een nieuw type spijkerbroek. Toen ze daarmee succes hadden behaald, werd het assortiment van Guess als snel uitgebreid. Zo verschenen er al rap een lijn horloges, sieraden en accessoires waaronder dus de tassen. Guess tassen zijn met andere woorden het resultaat van The American Dream.

Breed assortiment Guess tassen

Guess heeft een groot aanbod tassen. Alle Guess tassen zijn werkelijk een lust voor het oog te noemen. Zeker als jij gek bent op alles wat met mode en fashion te maken heeft, zal er wel een perfecte tas voor jou tussen. Heb je het niet zo op de laatste trends, maar kan je wel kwaliteit waarderen? Ook dan kunnen Guess tassen perfect zijn voor jou. Of je nu een elegante clutch wilt hebben, een chique handtas of een comfortabele schoudertas – Guess heeft het allemaal in hun brede assortiment tassen.

Guess tassen zijn praktisch en elegant

Waarom zou je specifiek voor Guess tassen kiezen? Guess is erg populair, vooral bij de vrouwen. Daar is ook een logische verklaring voor. Dit bedrijf heeft ontwerpers die niet alleen stilstaan bij een trendy design, ook de praktische zaken worden meegenomen in het ontwerpproces. Zo valt een Guess tas wel op, maar heeft het geen schreeuwerig effect. De tassen van Guess zijn met andere woorden praktisch, maar nog steeds erg elegant.

Met een tas van Guess kan je modebewust zijn en tegelijkertijd een hele fijne tas hebben. Dat is toch ideaal? De bijzondere kleuren, de luxe details en de opvallende aspecten zoals gespen en studs zorgen ervoor dat jouw tas een heuse eyecatcher is. Uiteraard is iedere tas van hoogwaardige kwaliteit. Een merk tas kan prijzig zijn, maar dankzij de kwaliteit heb je ook echt wat. Kortom, genoeg redenen om na te denken over Guess tassen als je volgende aanschaf. Dus wacht niet langer en kies ook voor een tas van Guess