Er even lekker op uit!

Het is alweer december en de tijd vliegt. Voor je het weet is het alweer het nieuwe jaar! December is de perfecte maand of er even gezellig op uit te gaan. Alle steden zijn mooi versierd voor kerst en oud& nieuw. Verschillende kerstmarkten en schaatsbanen zijn natuurlijk super leuk. Met een overnachting erbij maak je er helemaal een gezellig weekendje weg van. Het jaar mooi afsluiten samen met je partner of misschien wel gezellig met de hele familie. Het is beter voor je humeur en gemoedstoestand om er even lekker op uit te gaan. Of je nou kiest voor een kerstuitje of dat je naar een leuke stad gaat met oud& nieuw, het kan allemaal!

Een kersttrip maken

Als je nog studeert of op school zit heb je waarschijnlijk lekker 2 weken vakantie. Dit is een mooie gelegenheid om een kersttrip te maken. Een hele bekende kerststad is Maastricht. In Maastricht is een hele grote kerstmarkt, met super veel mooie kerstkraampjes, een groot reuzenrad en een prachtige schaatsbaan. Super leuk om hier een nachtje te verblijven en al het leuks te ontdekken. Je kunt er ook voor kiezen om te overnachten in Valkenburg. In Valkenbrug heb je natuurlijk de mooie grotten. In de december maand worden alle Valkenburgse grotten omgetoverd tot een kerst paradijs. Ook zijn er verschillende wandelroutes door Valkenburg die je naar de grotten lijdt. Lekker een hapje en een drankje tussendoor en weer verder naar de andere grotten. Ideaal weekendje weg en supergezellig.

Oud & nieuw feest

Na kerst komt er natuurlijk ook nog de jaarwisseling. Sommige zullen dit misschien wel de hele avond en nacht met familie vieren. Maar als je al wat ouder bent is het ook wel leuk om de stad in te gaan. Als je het echt helemaal bond wilt maken kan je ervoor kiezen om te overnachten in Rotterdam. Om 00:00 in Rotterdam is er een prachtige vuurwerkshow. Bekijk dit vanuit je hotelkamer in Rotterdam of ga lekker buiten naar het vuurwerk kijken. Als je echt een feestbeest ben kan je na de vuurwerkshow ook nog lekker uitgaan in Rotterdam. Er zijn verschillende feesten in clubs in Rotterdam waar jij heel goed het nieuwe jaar in kunt gaan! Voorbeelden zijn Cruise terminal, Annabel en Huiskantine. Van r&b tot oude klassiekers je vindt het allemaal in deze clubs. Het is wel belangrijk dat je niet te diep in het glaasje kijkt want je wilt niet brak je eerste dag van het nieuwe jaar benutten…