De leukste items voor de lente

Het is een gekke tijd door het coronavirus en men zit veel tijd. Jij waarschijnlijk ook. Toch is dit geen reden om je niet af en toe even leuk aan te kleden en op te tutten. Hierdoor voel je je namelijk weer even mooi en fris, en dat is juist heel fijn in zo’n tijd als deze. Om deze reden heb ik voor jullie eens gekeken welke items deze lente hip zijn en welke je niet kunt missen in je kast. Zodat je gericht kunt gaan shoppen om er deze lente, ondanks de gekke corona tijd, er nog geweldig uit te zien tijdens je wandelingetjes en etentjes! 

Schoenen 

Allereerst heb je natuurlijk voor de lente leuke schoenen nodig voor onder jeans en een topje of jurkjes. Wat ik altijd het mooiste vind onder jurkjes of rokjes is pumps of enkellaarsjes. Pumps voor als je een chique gelegenheid hebt zoals uit eten of voor als je naar je werk gaat en Enkellaarsjes voor als je een casual gelegenheid hebt of een bepaald jurkje of rokje iets stoerder wil maken. Bij Vamos Schoenen kun je gemakkelijk online schoenen bestellen van een goede kwaliteit. Hier verkopen ze de ook perfecte zwarte pumps en enkellaarsjes voor de lente, dus je bent hier sowieso aan het goede adres! Echt een aanrader deze webshop dus! 

Een fijne jas 

Daarnaast is het een goed idee om een fijne jas aan te schaffen. Een fijne jas voor de lente is eentje die niet te warm is, maar ook niet te koud. Hij moet dus wel gemaakt zijn van materiaal dat ademt, maar dat ook goed warm houdt. Een voorbeeld van een goede jas voor de lente kan een leren jas zijn. Een jas van echt leer ademt goed maar houdt ook goed warm, en zorgt voor een hele stoere look! Je kunt gaan voor een wat meer getailleerd model (dat staat iets netter) of voor een stoere oversized jas. Daarnaast kun je ook kiezen voor een mooie mantel of trenchcoat. Dit geeft een iets nettere look en kan ook voor bijvoorbeeld naar je werk of voor over een mooi jurkje. Als je goed let op het materiaal van de trenchcoat of mantel dan weet je zeker dat je goed zit.

Leuke tops en blouses 

Tot slot is het altijd fijn om verschillende tops en blouses in je kast te hebben handig die perfect zijn voor de lente. Als je dan een keer uit de wind op het terras zit en het wordt lekker warm, kun je je jas uitdoen en je leuke outfit showen aan de rest van de omgeving! Vooral blousjes en topjes met een leuk kleurtje of printje zijn perfect geschikt voor de lente. Als je een dan een beetje een kleurtje hebt gekregen op je huid, valt deze nog meer op doordat het afsteekt met je kleurige outfit. Ga dus lekker op topjesjacht voor de warme lentedagen!