De ideale manier om inbrekers te weren.

Het is een punt waar we allemaal wel bezig mee zijn. Want je wilt je eigen persoonlijke spullen natuurlijk beschermen. Maar wat is nou eigenlijk de beste manier? Want daar zijn de meningen nog wel eens over verdeeld. En dat is ook best wel logisch, want je hebt natuurlijk je voorkeur voor een bepaalde methode. En dat heb je eigenlijk met alles. Dus eigenlijk is het best wel logisch om te kijken welke methode jij nou echt fijn vindt.

De mogelijkheid die ik fijn vind?

Zelf heb ik natuurlijk ook wel een voorkeur. En eigenlijk is dat een mistgenerator. Ja, misschien denk je wel van: ja hallo, ik heb geen flauw idee wat een mistgenerator is en wat het nou eigenlijk doet. Nou dat zal ik jou eens gaan uitleggen. Misschien dat ik het niet precies goed uitleg maar in grote lijnen klopt het wel wat ik zeg. 

Een mistgenerator zorgt ervoor, dat wanneer er wordt ingebroken en de inbrekers binnen zijn de ruimte wordt gevuld met mist. En ja dan denk je waarschijnlijk; ja mist, poe poe daar kan je vaak genoeg nog doorheen kijken dus welk effect heeft het? Nou het is zo, dat de mistgenerator een erg dichte mist. Zo’n dichte mist dat je nog maar 30 centimeter voor je uit kan kijken. Als je dan even beseft dat een liniaal 30 centimeter is. Je zou die maar eens voor je gezicht moeten houden en dan beseffen dat je alleen dat nog kan zien en wat verder weg is niet meer. Dan besef je dat 30 centimeter wel erg kort is.

Het is namelijk zo, wanneer je zo weinig ziet, dan ga je niet meer bewust op je doel af. Maar dan wil je er alleen maar voor zorgen dat je eruit komt. Dus je wilt naar buiten, en dat willen de inbrekers dan ook. Dus eigenlijk is het best wel een goede oplossing. Al zeg ik het zelf.

Andere mogelijkheden.

Tuurlijk je hebt ook altijd nog andere mogelijkheden. Zoals een alarm of een waakhond. Allebei ook erg handige en goede oplossingen. Alleen zoals ik al in het begin zei, je moet goed overwegen, afstemmen en kijken welke oplossing jouw voorkeur heeft.  Want welke oplossing mijn voorkeur heeft, hoeft niet te betekenen dat dat ook jouw voorkeur heeft. Dus een goede vergelijking en even goed nadenken zal wonderen doen voor jouw keuze.