Breid je pokemon collectie uit!

Hier zijn een paar manieren om je collectie met pokemon kaarten uit te breiden!

Tweedehands

Tweedehands kaarten kopen is een methode die al heel lang gebruikt wordt voor het uitbreiden van een collectie. Het grote voordeel van tweedehands kaarten kopen is dat je heel specifiek opzoek kan naar de kaarten die je nog wilt hebben of nodig hebt om een selectie compleet te maken. Voor het spelen van het spel kan dit bijvoorbeeld extra handig zijn. Het nadeel van tweedehands is echter dat het lastig is om te bepalen wanneer je te maken hebt met neppe kaarten. Wees hier dus voorzichtig mee, want voordat je het weet geef je een smak geld uit aan kaarten waar je niets meer mee kan. Er zijn een paar kenmerken van pokemon kaarten waar je naar kan kijken om te bepalen of ze echt zijn, hetzelfde als met geld of andere speelkaarten die geldwaarde hebben.

Ruilen

Een andere manier om je collectie te verbeteren is ruilen. Hier gebeuren vaak interessante dingen omdat ruilen natuurlijk inhoudt dat je ook wat terug moet geven. Hierbij is het vaak nodig dat de kaart ongeveer dezelfde waarde heeft, óf je ruilt meerdere minder goede kaarten voor één goede kaart. Dit is aan jou en degene met wie je ruilt. Het is vooral heel leuk om te ruilen omdat je met elkaar in gesprek kan gaan wat de ene kaart wel of niet waard is en hoe je tot een overeenkomst komt.

Webshops

Het gebruiken van het internet heeft voordelen waarvan er één duidelijk is: je kan bestellen wat je wilt. Dit geldt dus ook voor pokemon kaarten, pokemon booster packs en elite trainer box. Er zijn een hoop webshops die pokemon kaarten aanbieden en dit kan ervoor zorgen dat je binnen de kortste tijd een nieuw stel kaarten op de mat hebt liggen. Pas wel op je zeker weet dat de kaarten echt zijn. Het nadeel van een webshop is namelijk dat je de kaarten niet kan zien en ze ook niet verzegeld zijn. Doe hier dus wel eerst onderzoek naar voordat je op de betaalknop drukt.

Winkel

Waar je op moet letten in een webshop, is in de winkel juist geen probleem. Je kan er zeker van zijn dat de kaarten uit een winkel echt zijn. Daar hangt ook een prijskaartje aan. De aanbiedingen die je online vindt, zijn vaak niet geldig in een winkel. Maar dit is natuurlijk wat waard: je hebt de kaarten meteen, je weet dat ze echt zijn, kortom: je weet meteen waar je aan toe bent.