Online shoppen is het leukste dat er is

Reinders

Als je dan net je salaris weer gestort hebt gekregen, dan wordt het echt wel weer tijd om lekker (online) te gaan shoppen. Natuurlijk bepaal je van te voren wat je wilt kopen en je budget, maar lekker shoppen kan dus gewoon van achter de laptop. En als je dan aan het rondkijken bent op het wereld wijde web, dan kom je soms pareltjes tegen waarvan je het bestaan niet had vermoed. Bijvorbeeld het merk Reinders. Ooit van gehoord? Nee? Jammer, maar nog niet te laat. Dit merk is er voor actieve vrouwen die lekker in hun vel en in hun kleding willen zitten. Maar ook voor vrouwen die lekker comfortabel willen genieten van een avondje tv en chill.
Reinders

Alles is online te vinden

Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het online shoppen. Van badkamers tot keukens, van kleding tot groenten. Van auto’s tot zonnepanelen. Echt, alles is online te vinden. Maar soms wil je toch gewoon even voelen. Of een proefrit maken. Dat gaat een beetje lastig van achter de laptop. Toch kun je een proefrit of een passessie voor kleding of het bij laten werken van je nagels in veel gevallen wel online boeken. Dat scheelt alvast weer een telefoontje en je spreekt af wanneer het jou schikt.

Shoppen in echte winkels loopt terug

En dat is natuurlijk best jammer. Want de lege winkelpanden staren je aan wanneer je door de winkelstraat loopt. Die straat ziet er ook gewoon veel minder gezellig uit. En dat is jammer. Ik probeer daarom alle boodschappen die ik in mijn eigen dorp kan doen, gewoon daar te halen. Het kan dan zijn dat ik wat duurder uit ben dan online, maar de sfeer op het dorp is me ook heel wat waard. Zeker omdat we hier te maken hebben met kleine(re) winkels die geen onderdeel zijn van een grote keten. Door de middenstand in mijn eigen dorp te steunen, steun ik ook de werkgelegenheid.

Shoppen voor bijzondere gelegenheden

Kijk, ik snap het direct wanneer je je kerstspullen online bestelt. Je hoeft dan het gedrang in het lokale tuincentrum niet te ondergaan. Maar ga wel gewoon even kijken naar de kerstshow daar. Want daar wordt al minstens vanaf oktober heel hard aan gewerkt. Doe leuke nieuwe ideeën op en als je er dan toch bent, drink een kopje koffie in het tuincafé. Gooi dan vooral (voorzichtig) je karretje vol met alle benodigdheden voor jouw kerstdecoraties en ga thuis direct aan de gang.