Nobelhout.nl – enorm aanbod voor de tuin

Nobelhout.nl

Heerlijk de lente en de zomer. Nederland gaat massaal weer in de tuin zitten. Bovendien worden de handen uit de mouwen gestoken en klust men volop om de tuin weer een beetje op orde te krijgen. Dat kan soms betekenen dat er nieuwe tuinartikelen gekocht moeten worden of tuinhout ingeslagen moet worden voor het klusproject. Waar bestel je dit? Welke leverancier is hier uitermate geschikt voor? Nobelhout.nl heeft een enorm aanbod van spullen voor de tuin. Van prieeltjes tot veranda’s tot sierhout – Nobelhout.nl heeft het allemaal op voorraad. Ontdek hier de voordelen van Nobelhout.nl als webshop!

Van klein naar de grootste leverancier

Nobelhout.nl is in september 2000 opgericht door Paul van Nobelen. In het begin was het een klein bedrijfje waar hij voornamelijk tuinhout verkocht. Over de jaren heen werden de voorraden groter en er was ruimte voor meer medewerkers. Inmiddels is Nobelhout.nl uitgegroeit tot een van de grootste leveranciers van Nederland. De reden voor het succes van Nobelhout.nl is te vinden in de uitmuntende service en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van al het hout in hun assortiment. Bovendien heeft Nobelhout.nl tevens een fysieke winkel waar je gemakkelijk allerlei spullen kunt bekijken.

Kennis en vakwerk bij Nobelhout.nl

Het grote assortiment is uiteraard niet het enige voordeel van Nobelhout.nl. Zo beschikt het personeel over ontzettend veel kennis van het vakgebied. Hierdoor is het mogelijk om allerlei tuinartikelen op maat te krijgen. Bovendien kun je altijd op vakkundig advies rekenen van het personeel. Wil je een overkapping laten maken die perfect in jouw tuin past? Maatwerk is geen probleem bij Nobelhout.nl! Ook als je zelf niet een duidelijke tekening kan maken van het ontwerp, kan het personeel van deze webshop je nog steeds verder op weg helpen. En dat allemaal voor de scherpste prijzen!

Betaalbaar, betrouwbaar en bezorgingsoptie

Deze bijzondere webshop streeft ernaar om voor een goede prijs hun artikelen te verkopen. Hierdoor is de prijs-kwaliteit verhouding erg opmerkelijk! Echt vakwerk wordt op deze manier ineens betaalbaar. Dat is als klant natuurlijk het grootste voordeel dat er kan zijn. Als webshop zijn ze tevens FSC-gecertificeerd. Dat houdt in dat al het tuinhout dat ze verkopen milieubewust en op een duurzame manier is verzameld. Nobelhout is dus ook nog eens zeer betrouwbaar. Dus heb je allerlei tuinartikelen nodig? Overweeg dan om het bij deze webshop te bestellen. Vanaf een bepaald bedrag bezorgen ze het zelfs gratis!