Jobe zwemvest voor heerlijk watersporten

Jobe zwemvest plaatje

Een JOBE Zwemvest zorgt ervoor dat je in het water blijft drijven tijdens het watersporten. Vaak worden een zwemvest en reddingsvest door elkaar gehaald, dit zijn twee aparte vesten. Een Reddingsvest heeft een kraag die ervoor zorgt dat je omdraait bij bewusteloosheid. Deze kraag is tijdens het beoefenen van funsports niet prettig. Het voordeel van een zwemvest is dat deze geen kraag heeft en je dus meer bewegingsvrijheid hebt. Ook zijn er nog Competition Vesten, deze vesten zijn niet gekeurd en hebben een minimaal drijfvermogen. Dit model JOBE Zwemvest wordt gebruikt door bijvoorbeeld (semi-professionele) wakeboarders.

JOBE Zwemvest Heren

Met het nieuwe JOBE Zwemvest Unify model heeft men een uniek zwemvest op de markt gebracht. De Unify is het eerste Competition vest met een CE keuring. Een combinatie van veiligheid met optimale bewegingsvrijheid. Met name tijdens het wakeboarden of waterskien kan dit erg handig zijn. Met de Unify heb je direct een gekeurd zwemvest waar er voorheen een extra zwemvest, voor de zwemvest verplichting aan boord moest zijn. Ook bij het staand besturen van de boot moest er van zwemvest gewisseld worden. Met het nieuwe JOBE Zwemvest Unify hoeft dit niet langer!

JOBE Zwemvest Dames

Op zoek naar een zwemvest voor dames met een goede pasvorm? Dan heeft JOBE het dames zwemvest voor jou! Een unieke nieuwe maatvoering afgestemd op werkelijke maten van de Europese dames. Naast de standaard maten zijn er ook plus maten zijn toegevoegd aan de collectie. Deze plus maten hebben een grotere borstomvang zonder dat de andere maten van het vest groter worden. Hierdoor blijft het vest de juiste maatvoering houden. Met het mix-and-match principe kan je een bij je JOBE Zwemvest een bijpassend wetsuit en board uitzoeken voor een complete outfit in dezelfde stijl!

JOBE Zwemvest Kind

Zoals hierboven omschreven is er een groot verschil tussen een zwemvest en een reddingsvest. Belangrijk wanneer je voor je kind een vest gaat kopen is de vraag of hij of zij al een zwemdiploma heeft. Zonder zwemdiploma raden wij absoluut af om een zwemvest aan te schaffen. Ook wanneer het kind nog niet lang een zwemdiploma heeft en er geen toezicht is zodat er snel ingegrepen kan worden bij een ongeval is de beste keuze een reddingsvest.