Het vergt te veel tijd

Het is acht uur ’s ochtends. De zon komt voor de wolken vandaan. Ik ben op kantoor en ben nogal moe. Ik heb de afgelopen avond nogal slecht geslapen. Ik kon maar niet in slaap komen en hoorde buiten de hele tijd mensen schreeuwen. Waarschijnlijk van die jongeren die de volgende dag niet hoeven te werken. Ik dacht ik kan nu gaan schreeuwen en zeggen dat ze stil moeten zijn maar dat gaat toch niet werken. Dus vandaar mijn slechte nachtrust.

Wie wil dat wel?

Maar alsnog moeten we de vroege ochtend beginnen met werken. Tijdens het werken kwam ik er achter dat we eigenlijk echt een heel eind moeten lopen om het afval weg te gooien. Ik moest telkens heen en weer om alles weg te gooien. Tenminste wanneer het mijn beurt was. Daar is natuurlijk een heel schema voor opgesteld zo dat niet maar een persoon de pineut is. Natuurlijk kan je wel vragen of iemand het kan overnemen als je echt eerder weg moet. Maar niemand wil dat natuurlijk doen. Want wat is er zo leuk aan een stuk lopen om vuilnis weg te gooien?

Een goed idee

Hiervoor hadden we dan ook een oplossing nodig. We moeten een container hebben zodat we niet telkens een stuk hoeven te lopen. En ik had een goed idee. Namelijk een container huren. Met deze container hoeven we niet zo ver te lopen en is het een stuk sneller gedaan. En dan vinden we het ook minder erg om te doen. Dus stelde ik het voor bij de baas. Ook hij vond het een goed idee. Dus hij zette me aan de slag om het te regelen.

Laten we het regelen!

Ik ging naar een handige site. Namelijk GP groot. Hier kon je een container huren simpel en snel. Op de site stond aangegeven wat voor opties je allemaal hebt. Je hebt natuurlijk verschillen maten ook heb je voor elk afval weer een andere container. Want dat is natuurlijk goed voor het milieu. Op de site stond alle informatie die ik nodig had om een container te kunnen regelen. Deze container kon gewoon makkelijk op de parkeerplaats staan. Daar is toch genoeg ruimte om wat te plaatsen. De meeste mensen komen namelijk op de fiets naar werk, dus de parkeerplek heeft te veel ruimte over. Ik stuurde een mailtje naar GP groot om nog wat extra informatie te verzamelen. Hier kreeg ik al snel antwoord op en had ik alles nodig wat ik moest hebben. Nu alleen nog de container daar plaatsen en hoeven we niet meer zo ver te lopen.